Dorazilo Cellpro 4s


Ve čtvrtek jsem si na poště vyzvedl Cellpro 4s a adaptér pro servisní konektory JST. Adaptér byl v igelitovém sáčku, český návod k nabíječce je přiložen na CD-R. Samotná krabička od FMA Direct obsahuje nabíječ a anglický návod. Podle obrázků v e-shopech a jejich popisů jsem čekal jaké Cellpro mi vlastně přijde – jestli bude max. proud 3 nebo 4A. Nakonec verze která mi přišla je ta novější s max. proudem 4A. Překvapil mne velice tuhý kabel pro připojení ke zdroji, jeho neochota se ohnout je vzhledem k váze samotné nabíječky velká a tak mi chvilicku trvalo nez mi pristroj prestal cestovat po stole. Horní krycí plech nad displejem se mi zdá prohnutý jak když na něj běkdo šlápnul – z hlediska funkce se ale nic neděje, displeji se nic nestalo.
Původně jsem myslel že nabíjení tříčlánku Kokam, který jsem dnes vylétal, nechám až na delší den ale nedalo mi to – šel na nabíječku.
Podrobnější popis prvního nabíjení napíšu.
Jinak celkový první dojem – spokojenost. Myslím. že jsem dostal to, co jsem očekával a jak se bude nabíječka líbit baterkám to ukáže až čas.

Napsat komentář